Lesgeven

Lesgeven

Gewoon bij jou thuis voor zowel jong en oud, privé of als groepsles.
Pensionstalling

Pensionstalling

Unieke locatie direct gelegen aan de bosrand.
Africhting en training

Africhting en training

Africhting en training van de allerkleinste shetlander tot een groot paard.
In- en Verkoop

In- en Verkoop

Voor al jouw rij- en menpaarden of pony’s.


 

Pensionstalling

De stallen van HPH Stables zijn direct gelegen aan de bosrand. We beschikken over een goed onderhouden en verlichte eb en vloed rijbak van 30 bij 60 meter en eb en vloed longeercircel. De wasplaats is voorzien van warm en koud water.  Kortom alle mogelijkheden voor een training, een heerlijke buitenrit en goede verzorging. Je pony of paard krijgt dagelijkse weidegang en wordt voor je gevoerd en uitgemest.

Kom gerust een keer kijken.

Africhting

Training

Africhting van de allerkleinste shetlander tot een groot paard. Elke pony of paard wordt zorgvuldig, met rust en regelmaat, paard vriendelijk afgericht zodat er een positieve ervaring ontstaat. Je pony of paard is na deze africhting gegarandeerd verkeersmak en klaar voor de kar om verder plezier mee te beleven.

De training van je jonge onervaren of ervaren pony of paard met of zonder problemen worden graag opgepakt. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de werkwijze en het gewenste niveau. Door middel van longeren in combinatie met werk voor de wagen in enkel of tweespan wordt je pony of paard zo getraind. Eventueel bestaat ook  training onder de man tot de mogelijkheden.

 Lesgeven100 

Gewoon bij jou of bij mij thuis voor zowel jong en oud , privé of als groepsles kun je altijd bellen.  Ook voor meer wedstrijd gerichte lessen. Ik werk altijd met een headset.